OVERZICHT VIERINGEN GOEDE WEEK EN PASEN 2022

Palmpasen in Doenrade

Palm zondagmiddag vindt er om 3 uur een concert plaats door Canto Rinato. Zij zingen het requiem van Gabriel Fauré samen met het Limburgs Strijkkwartet.

Woensdagmiddag wordt de Playmobil-voorstelling gehouden in onze kerk waarbij speciaal voor kinderen het verhaal van de Goede Week word verteld. De weg van Jezus uitgebeeld met Playmobil. Iedereen is welkom, graag even tevoren melden bij onze catechiste. Er zijn twee voorstellingen, om half drie en om kwart voor vier.

Woensdagavond wordt de Chrismamis gehouden in de kathedraal in Roermond samen met onze bisschop. De viering is voor iedereen toegankelijk.

Witte Donderdag: vieren we voor vier parochies samen in Schinnen, om 7 uur ’s avonds. We herdenken het Laatste Avondmaal.

Op Goede Vrijdag bidden we om 3 uur ’s middags de Kruisweg in alle parochies behalve in Schinnen.

Om 7 uur ’s avonds vieren we de liturgie met Passieverhaal, kruisverering en Communiedienst, die vieringen vinden plaats in Oirsbeek en in Schinnen.

Op Stille Zaterdag zijn er geen vieringen.

De paaswake, op zaterdagavond, de vooravond van de zondag, vieren we voor vier parochies samen om 8 uur ’s avonds in Schinnen, samen met het gemengd kerkelijk zangkoor Sint Lambertus uit Oirsbeek.

Eerste en tweede paasdag zijn de heilige Missen zoals op zondag. In Puth is op tweede paasdag geen heilige Mis.