Kerkfunctie in gemeenschapshuis Puth

SAMEN STERK VOOR PUTH

De verenigingen in Puth slaan onder leiding van de gemeente Beekdaelen de handen ineen om te komen tot een nieuw gemeenschapshuis in Puth waarin ook een kerkfunctie zal zijn ondergebracht.

Dat is de kracht van samenwerking. En daar zijn we trots op! Schutterij Sint Sebastianus Puth, Koninklijke Fanfare St. Caecilia Puth en ook onze H. Petrus Canisiusparochie Puth bundelen samen met andere verenigingen de krachten om te komen tot iets moois voor Puth. Dat verdient Puth, dat verdienen de inwoners en dat verdienen de verenigingen waar Puth trots op is. Puth maken we samen!

In deze sfeer trekken ook gemeente Beekdaelen, Bisdom Roermond en het kerkbestuur eensgezind op. God gaat kleiner wonen. Onze toekomst ligt niet in een hang naar het verleden maar start vanuit een realistische visie op het heden. De huidige geloofsbeleving vraagt om een gebouw dat vele maten kleiner is, als een realistisch middel om onze kerntaak te kunnen uitoefenen, de verkondiging van de Blijde Boodschap. 

We vieren ons geloof in de toekomst in een gebouw dat wij delen met anderen, een gebouw dat qua kosten realistisch is voor onze parochie. Daarover willen we u als parochianen graag persoonlijk informeren. Daarom nodigen wij u uit om de informatiemiddag die de gemeente Beekdaelen organiseert te bezoeken. Hier zal ook ons kerkbestuur aanwezig zijn om met u in gesprek te gaan. U bent welkom op woensdag 1 juni tussen 16.00 en 21.00 uur in de voormalige voetbalkantine aan de Sittarderweg in Puth. U kunt de plannen inzien en vragen stellen. We hopen velen van u te mogen begroeten en van u te vernemen welke ideeën u wellicht nog meer hebt om samen te bouwen aan een gemeenschapshuis in Puth! Samen Kerk, Samen sterk, in Puth!